МЕТОДИЧНИЙ ПІДХІД ДО РЕВІТАЛІЗАЦІЇ ТЕРИТОРІЙ В УМОВАХ НЕСТАБІЛЬНОСТІ - Фісуненко, Павло; Орел, Максим (Сталий розвиток економіки, 2026)
Ревіталізація територій в Україні є критично важливою, що спричинено необхідністю відновлення та відбудови внаслідок війни зруйнованої інфраструктури, промислових об’єктів та житлових районів, регенарації занедбаних промислових зон, очищення та реабілітації забруднених ділянок з метою покращення екологічної ситуації. Складність даного процесу пов’язана з тим, що наразі в країні тривають воєнні дії та процеси відновлення мають проходити в умовах тривалої нестабільності, коли криза триває. Мета статті полягає у вивченні підходів до ревіталізації територій та об’єктів, а також розробці методичного підходу до здійснення ревіталізації територій в умовах нестабільності. При цьому, було застосовано